obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

pátek 16. února 2018

Mikhail Demetri Lerasimov

 
 
Nick:
Nemesis
Jméno a příjmení:
Mikhail Demetri Lerasimov
Věk:
35
Orientace:
Bisexuál se slabostí pro mladší chlapce (18-25)
Praktiky:
Bondage, dominance.
Sexuální praktiky:
Sex, bondage, dominance

Povolání/Zařazení:

Mikhail se od vystudovaní školy v Rusku živí jako právník a je jedním z nejlepších. Jeho měsíční příjem se odvíjí od pokud případů, ale kancelář kde v NY pracuje jej měsíčně hodnotí velmi vysoko. Minimální příjem je 50000 plus provize za každý případ, který vyhraje. Budoucí klient.
Rodina a známí:
  • Jeho rodina zůstala v rodné Moskvě a dal už s nimi nekomunikuje, kromě občasných dopisů, které stejně jen zběžně pročte a odpoví na, co musí. Není příliš společenský a vyhýbá se bližšímu kontaktu, jako je přátelství a vztahy. Občas se objeví na veřejnosti s nějakou ženou, aby utichly spekulace o jeho orientaci, nic víc, nic míň.

 
Mikhail je 190 cm vysoký muž s vysportovanou postavou. Nejnápadnější jsou na něm jeho průzračné modré oči, které se většinou chladně a s jistou dravostí opírají do tváře ostatních. Pokud zrovna není na svém klasickém ranním běhu nepotkáte jej jinak, než v na míru šitém obleku strohé, velmi elegantní barvy, k němuž má pečlivě vybranou kravatu a i zbytek doplňků, jako jsou luxusní hodinky a velký prsten s rodinným erbem, který nosí jen do práce. Velikost přirození 18 cm.


Mikhail je velmi uzavřený a nespolečenský člověk, který komunikuje s okolím pouze v případě své práce. Do své kanceláře přichází v přesnou hodinu a nikdy se ani o minutu nezpozdí ze svého denního rozvrhu. Nesnáší otravné kolegy a je alergický na dotěrné otázky tisku, kterým se vyhýbá jak čert kříži . Je velmi pečlivý a všechno si raději několikrát prověří a pojisti, než aby pak musel řešit neočekávané situace, z těch má vyloženě fobii. Všechno musí být přesně naplánované a vycházet do naprostého detailu. Je naprosto spokojený se svým životem, jenž vede. Své touhy ale před světem zdárně skrývá, už když v pubertě slastne týral své služebnictvo, nikdy ani jeden z nich neměl potřebu něco vyzradit, jeho kapesné dokonale pokrylo všechny potřebné náklady a pokud by přece jen něco vyšlo na povrch, byl si jistý, že jeho otec by to zarazil. Postupně zjišťoval, že uspokojit své touhy je pro něj složitější a začal rozvíjet svůj večerní program ve svém pokoji do naprosté dokonalosti. Svou náklonnost dokáže projevit jen v případě, když má nad svým objektem naprostou kontrolu. Vlastně musí mít kontrolu úplně nad vším i nad složením svého oběda. Dbá na každý detail a vlastně se jimi zaobírá celý den, nic mu neunikne. Svou pečlivost dotáhl do takového stádia, že naprosto zdokonalil svou paměť a poznámky, které si běžné píše slouží jen jako záminka, aby mohl odvádět pozornost od svého zkoumání osob sedících proti němu. Svým způsobem ho fascinují veškeré sociální interakce, kterých on není schopen, netouží po tom, jen mu to přijde jako zábavné zpestření dne.


Mikhail se narodil v rozsáhlé rezidenci na okraji Moskvy, kterou vybudoval jeho otec, vlivný soudce s dobrými kontakty na ruskou mafii. Matka měla spoustu psychických problémů, nejspíš díky chování jeho otce a zůstávala po celé dny zavřená ve svém pokoji. Už od malička byl posedlý dokonalostí a proto své studium bral velmi vážně a vlastně se soustředil jen na něj. Během studia na střední škole začal vnímat své potřeby a představy tak úzkostně, že se za zády svého otce uplácel služebné, aby si s nimi mohl dělat naprosto, co chce. První jen sex, to mu stačilo jen pár dní, aby začal zjišťovat, že potřebuje mít kontrolu nad každým pohybem. Začal být nekompromisní a tvrdší, s přibývajícím věkem si ujasnil, co jej vlastně dokáže plně uspokojit. Jeho otec tušil, co se dveřmi děje ale nechal tomu všemu volný průběh, ostatně důležité byly jeho výsledky ve studiu a nástup na vysokou školu. Tu úspěšně dokončil, stejně jako své samostudium své vlastní povahy a po pár letech praxe u menší právnické kanceláře a noci trávených v podnicích, které pro něj byly ideální dostal nabídku pracovat pro prestižní firmu v NY. První dny se věnoval čistě práci, s občasným a velmi opatrný prohlížením terénu a klubů, kde by mohl být sám sebou. Nikde ale nebyly dostatečně benevolentní k jeho zálibám. Sem tam si dovolil udržet krátký vztah spíš jen naoko pro veřejnost ale nikdy jej nedokázal udržet déle než několik týdnů, většinou to vydrželo jen díky jeho značnému majetku. Jednou pod rouškou noci navštívil jeden ze svých oblíbených, kde mu dokázali vyjít částečně vstříc, ale to jen díky jeho oblíbenému jedinci, který po letech tohle místo opustil. Jako vážený zákazník dostal vizitku se zlatým nápisem a po krátké, nenápadně obhlídce se rozhodl, že tohle bude místo přesně pro něj.
A tak stanul na prahu Dungeonu.

 
 
Faceclaim postavy:
Michael Fassbender 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat