obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 28. ledna 2018

Calvin 'Sandman' Roper

https://painful-desires.blogspot.cz/2018/01/calvin-sandman-roper.html


Nick: 
Mercy
Jméno a příjmení: 
Calvin Roper - "Sandman"
Věk: 
24
Orientace: 
Heterosexuální
Praktiky: 
Dominance, Sadismus

Povolání/Zařazení: 
Vařič a dealer drog - Přes život v podstatě na ulici si našel hodně kontaktů a tudíš má i hodně lidí, co od něj pravidelně nakupují. Díky rozmanitému výběru má taky dost kšeftů. Dělává i větší objednávky. Měsiční výdělek nemá furt stejný, někdy je to lepší, někdy horší, ale průmrně tak 10 000 - 11 000 $
Taky dělá taxikáře, ale to je spíš jen díky nenápadnějšímu prodeji. (Vztahuje se do zmíněného výdělku)

Rodina a známí:
  • Karen Roper - Zoufale zkažená a chorobami prolezlá kurva, která ho shodou okolností přivedla na svět. Nesnáší jí. Jen co byl dost velký, aby nepošel, když se na něj vykašle, vykašlala se na něj. Ani mu nedošlo, že jejich nesnášenlivost je vzájemná. Ona ho nesnáší, protože jí jistým způsobem zkurvil život, ale za to, že ho měla ve čtrnácti si ostatně může sama. A popravdě? Od doby, co ho vyhodila, ji neviděl, takže ani neví, jak je na tom teď. V jeho představách ale vede první popis.
  • Naomi Quinn - Hlavní dodavetelka surovin pro jeho podnik. Už pár let mu shání všechno, co potřebuje. Řekněme, že ho k ní něco táhne. Žádná láska ani nic takového, ale spíš živočišná potřeba. Občas by si ji nejradši celou vzal. Když vidí ty její dlouhý blond vlasy a dokonalou prdel, rád by si jí přivlastnil, ale řekněme, že neche nic pokoušet a vyřádit se může kdekoli, než aby ji naštval a ona ho někde udala.
  • Ruki Sakamaki - Jeho komplic japončík nebo co vlastně je. Prostě ilegální přistěhovalec, co pro něj maká. Více méně. Je to tak trochu génius přes chemii a je mu cenným společníkem, co se týká jeho kšeftů. Od doby, co ho zná - asi 3 a půl roku - se mu zvedli kšefty, protože se tak trochu ukázalo, že se Ruki dost vyzná a začal vařit víc drog, lepší kvality a fetky se nemůžou nabažit. Taky mu vyhovuje, že japončík skoro furt maká a hledí si výroby, díky tomu má Cal víc času a je to větší pohoda.
  • Igor Gusarov - Dejme tomu, že je to jeho 'dobrý kámoš Rus'. Nemůžou se skoro vystát, ale kšeftují spolu. Rusák je tak trochu pasák a někdy se snad i proslýchalo, že chrápe s jeho mámou, ale to si nepotvrdil, protože ho to nezajímá. Každopádně má slibnou zavislost skoro na všem, co prodává, takže se od něj prachy jen hrnou a jeho kurvy zrovna tak. Občas je na chudáka Cala naštvanej, když mu nějaká z jeho děvek řekne, že jí nic neprodá za sex a bez peněz od něj nic nedostane, jen trochu míň zaobaleně... Igor je na něj naštvanej často i z miliónů dalších důvodů.
  • Marion - Jenda ze zmíněných Igorových kurev. No, moc se o ní popravdě nezajímá. Nemá ani tucha, jak se dál jmenuje. Ale ona se dost zajímá o něj. Prvně měl za to, že ho fakt chce jen díky drogám, ale pak se na něj začala dívat s citem a tím ho odradila ještě víc než její zaměstnání celkově. Ani její stupeň závislosti ho moc neláká. Jakožto jeho stálá a častá zákaznice na něj má kontakt a bere si od něj dávku dvě skoro pořád. To není pro něj, i když je krásná, černý vlasy, modrý oči, pěkná postava. Prostě nechce kurvu a fetku.
  • Mademoseille Walter - Jeden z jeho odběrartelů marihuany. Nevzpomíná si, jak dlouho mu už prodává ani kde ho potkal. Možná měl kdysi nějakou z jeho nóbl bordelu a seznámil se s ním přes ní, no kdo ví, ale už to je nějakej ten pátek. Ví, že je to pracháč a nejednou se snažil prodat i něco jiného než trávu, ale teď je spokojenej i s tím, i když se mu jednou povedlo prodat mu i heroin, ale už to nechává na náhodě. Když mu zavolá, doveze mu, kolik chce, někdy dá pár gramů navíc. Je to další z jeho stabilních výdělků.


Calvin už na první pohled není někdo, s kým by normální člověk měl chuť se seznámit. Má delší tmavě hnědé vlasy a modré oči. Skoro pořád se mračí, takže vážně není nejlepší volbou pro přátelství. Většinou chodí v černé. Nosívá černou koženou bundu, černé tričko, černé kalhoty i boty. Občas svou róbu obohatí i šedé triko, ale jiné barvy by se u něj hledali jen těžko a kdyby je někdo náhodou našel, jen stěží by ho donutil je obléct. Má atletickou postavu a jelikož je štíhlý, rýsujou se mu i nějaké ty svaly, i když si předsevzal, že bude posilovat a bude vypracovanější. Měří okolo 190 centimetrů a jeho malý Cal má 17, se kterými je naprosto spokojen a ani jeho partnerky si zatím nestěžovali. Na obouch předloktích má tetování. Na pravém má něco jako křídlo s kovovým peřím - smysl: viděl to v nabídce a líbilo se mu - a na levém má obličej ženy s květy ve vlasech a symboly na tvářích a čele - stejný smysl jako u prvního.
 

Mladý muž se spoustou ideálů, co vždy udělá správnou věc. Ne. Tak tohle by o Calovi v životě nikdo neřekl. On se totiž ani nesnaží prezentovat tak, any o něm někdo vůbec takto smýšlel. I ve své bublině přátel se chová spíš odtažitě nebo naopak jako hovado. Nemá potřebu hledat si přátelé ani udržovat dobré vztahy se známými. Je to pozůstatek po tom, že na něj srala matka. On se snaží působit stejně jako ona. Tedy aspoň v tomhle ohledu. Radši by skočil z mostu, kdyby toho s ní měl společného víc.

Nemá rád přílišnou společnost, ale většinou se pohybu v narvaných klubech, kde buď hledá nové zákazníky nebo má místo setkání s těmi stálými. Pro tyhle lidi si věnoval přezdívku. 'Sandman'. Nesnáší, když ho kupci znají jménem, hlavně když jsou to zhovadě puberťáci, co by ho ze strachu práskli, kdyby na to přišlo. Jeho jméno zná pár lidí, co jim prodává, ale to nejsou blbci, snad, a taky je už nějakou dobu zná. Tak si udělal pseudomin. Koukal po ránu na jednu takovou retardovanou pohádku a tak to vzniklo.
No a když na něj narazíte, máte asi tak dvě možnosti jeho chování. Buď ho uvidíte v dealerské kůži a spatříte fakt kreténa, co vráží do lidi, bere dětem lízátka a další podobné kraviny. Taky někdy sprejuje, ale to je spíš dobrý... Umělecká duše, no ne? A nebo ho potkáte, když si vezme osobní volno a je naprosto v pohodě. Usmívá se, pomáhá lidem a asi si trochu kompenzuje, že se včetně chová, jak debil.
To je asi tak vše... No ještě třeba zmínit, že když chce, zajde do baru, nabrkne si jednorázovku a vztah u něj většinou končí druhý den ráno. Nerad se váže na jednu osobu a ve vztahu je jako ryba na suchu. Ne, že by nemohl být dobrý pocit, být s milou s holkou a mít s ní něco víc, ale on takové nehledá a ty, které mívá, po týdnu nemůže vystát a potom už jim řekne jednoduše sbohem.


Narodil se v chudinské čtrvti NY, kam se jeho matka přestěhovala potom, co zjistila, že je těhotná a její rodiče ji bez okolků vyhodili, protože nechtěli živit její děcko. No, našla si byt v ne zrovna dobré čtvrti a práci v bistru. Za osm měsíců ho porodila a starala se o něj jen tak, aby se neřeklo. S přibývajícím věkem se o něj zajímala míň a míň, takže se začal zhoršovat ve škole, chytil se špatně partičky a začala jeho cesta k nynější práci. Ve dvanácti začal kouřit, ve třinácti hulit a pár měsíců potom přešel na tvrdší materiály. Jeho 'kamarádi' ze školy měli za kámoše větší dealery a on jim občas dělal poslíčka. Tu tam prodal gram tomu nebo tamtomu a tak. Čím déle to tak probíhalo, tím více práciček pro něj měli.

Okolo šestnácti se začal angažovat i do výroby. Sháněl suroviny, co mu dali na seznamu, podílel se na vaření, učil se, co udělá z čeho a celkově se hodně podílel i na prodeji. Ale bral to jen jako kšeft. Nikdy se moc nevázal na ty ostatní, i když oni si ho oblíbili. Tou dobou se mu ještě říkalo 'KID'.
Díky kladnému vztahu ostatních k němu ho o rok později v jeho sedmnácti nezabásli, protože se všichni zapřísáhli, že je jen odběratel, přestože to bylo nepravděpodobné, prošlo mu to, jelikož seděla v tomto ohledu výpověď jich všech. Měl víc štěstí než rozumu.
Půl roku vydržel čistý - v tom ohledu, že neprodával. Jenže pak mu došli prachy na drogy, na kterých byl tou dobou ještě hodně závislý, a taky ho vyrazili z jediné práce, kterou si byl schopen udržet. Takže začal nanovo. Vloupal se do staré varny, postupně sebral všechno, co chlupatý nezabavili. No, nic moc nezbylo, tak začal s trávou. Rozjížděl to pomalu, páč musel dát kytkám čas, ale potom se zase dostal do centra dění. To mu bylo devatenáct a zrovna se potkal s Naomi. Rozuměli si a ona si ho celkem oblíbila. Narozdíl od něj je z rodinky pracháče, takže ho založila, když to nutně potřeboval. Koupil prostor a vybavení. Původně měl v nabídce hlavně trávu, koule a parno, ale to se změnilo, když jednou našel ve varně Rukiho. Vlastně tehdy už měl zařízený byt pod ní, takže se ho lekl o to víc, že tam musel vylézt, ale ukázalo se, že s tím umí kouzlit, takže si jaksi nechal - dalo by se říct. Od té doby se už měl úplně skvěle, i přes občasné problémy s Igorem, které se lehce vyřeší gramem trávy, nebo dalšími nevelkými nepříjemnostmi. Každopádně se má krásně a obchod mu vzkvétá.
 

Faceclaim postavy: 
Harrison Gilbertson

https://78.media.tumblr.com/4bac2a6e96932a6d82d70ed3d45c7226/tumblr_okr4whRRB81s2fu91o1_540.gif http://bookfandoms.com/wp-content/uploads/2015/02/Cameron-Briel-600x397.png

Žádné komentáře:

Okomentovat