obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

středa 24. ledna 2018

Timothy Boulder

https://painful-desires.blogspot.cz/2018/01/timothy-boulder.html


Nick:
Jacky
Jméno a příjmení:
Timothy Boulder
Věk:
28 let
Orientace:
Heterosexuální
Praktiky:
Versatilita, sadismus
Sexuální praktiky:
Sex, petting, voayerismus, erotická masáž, sadismus

Povolání/Zařazení:
Provozovatel Slate Vice, majitel kavárny Slice of Life

Rodina:
  • James Boulder – Mladší bratr, známý fotograf. S bratrem má dobré vztahy. Bratr navštěvuje SV a dokonce pro ně někdy fotí. 
  • Julie Boulder – mladší sestra, prorazila v hudební kariéře jako pop-rocková zpěvačka. Má s ní dobrý vztah, v rámci možností, i když občas dokáže být sestřička dosti náladová – jako pravá hvězdička. Rozmazlená.
  • Mary Boulder – nejmladší sestra, drogově závislá, od doby, co utekla od rodičů, tak o ní nemá informace. 
  • Rose Boulder – matka, pracuje jako profesorka na prestižní univerzitě – učí angličtinu a španělštinu a je garantkou spousty oborů. Mají spolu s Timem takový chladnější vztah, protože vždy upřednostňovala jeho ‚úspěšnější‘ sourozence.
  • Gregory Boulder – otec, pracuje jako úspěšný právník. S otcem má velmi dobrý vztah. Je na něj víc fixovaný než na matku. Choval se k němu mnohem vřeleji než matka, ale i tak upřednostňoval Timmyho mladší sourozence.
  • Kira Boulder-Smith - bývalá manželka. Prvně jejich vztah byl plný lásky, ale postupně se začala vytrácet, jak se Kira začala upínat na kariéru manažerky a měla čím dál méně času na manžela i na děti. Tim byl také vytížený, ale snažil se. Jejich vztah začal být postupně víc na nože (doslova) a hádky byly na denním pořádku. Když to tak pokračovalo dál, tak to Timothy nevydržel a pokusil se zahnat starosti milenkou. Lépe řečeno to byla jedna rychlovka, při které ho žena načapala, a tím vztah skončil definitivně. Společně vlastní kavárnu Slice of Life. V předmanželské smlouvě později upravili, že i po případném rozvodu bude kavárna patřit oběma, ale Timothy bude mít 80% z vlastnictví. Kira beztak nejeví moc zájem, tak se o ni stará Timothy.
  • Hannah Boulder - mladší z dvojčat, 3 roky. Malý andílek, který po čase stráveném s otcem nikdy nechce zpět za matkou. Ostatně jako její sourozenci. Tim přemýšlí nad tím, že požádá, aby mu byly děti svěřeny do péče natrvalo.
  • Sarah Boulder - starší z jednovaječných dvojčat, 3 roky. Matka se snaží děti proti Timovi obrátit, ale nedaří se jí to. Sarah je umíněnější a tvrdohlavější než Hannah a je to větší rebelka.
  • Jim Boulder - nejstarší, je mu pět let. Má tatínka moc rád, protože si na ně vždycky udělá čas, na rozdíl od Kiry. Je to pilný, nadaný budoucí žáček.
  • Mademoiselle Walter – kolega a spoluprovozovatel Slate Vice. Tim ho vidí jako opravdu zvláštní osobnost, ale svým způsobem ho má vlastně rád. Zvyknul si na něj a něco, co by ostatní lidi vytáčelo, on většinou přehlíží s úsměvem. Je to prostě extravagantní chlapík a Timothy ho toleruje a přátelí se s ním. Je vtipné, jak se mu snaží neustále dohazovat své kamarádky, ale Tim to přehlíží. Většinou


Na první pohled vám Timův vzhled prozradí, že je to typická úřednická krysa. Oblek pečlivě vyžehlený, kravata vždy upravená, a pokud se zrovna nepolije kávou při práci, tak je jeho oděv perfektně čistý. K tomu dojmu tomu přidá i jeho181 centimetrů a štíhlá postava. Stručně řečeno je to muž k pohledání.
Měl jednou zlomený nos, takže na něm má malý hrbolek, ale naštěstí není nijak křivý. Jako u téměř každého muže, když se oholí, tak omládne o pěknou řádku let.
Pokud se vám poštěstí ho vidět bez oblečení, tak si můžete všimnout ne příliš pěkné jizvy a ne zrovna drobné jizvy na jeho levém boku od kuchyňského nože. Není to bůh ví jaký svalovec, ale díky tomu, že je štíhlý, tak se tam pár svalů vyrýsuje. To, že tam opravdu jsou, poznáte až po ohmatání. Co se týče nádobíčka, tak je lehce nad průměrem.


Timothy je pracovitý mladý muž, který je i plný ambicí. Svou práci bere dost vážně, takže pokaždé, když dostane nějaký přesně určený deadline, tak je hotový včas, ne-li s předstihem. Všude chodí včas a nemá rád nedochvilnost. Ta je podle něj znakem nedospělosti, nerozvážnosti a hlavně nespolehlivosti. Samozřejmě chápe, když se někomu na cestě něco přihodí, ale pokud se ty historky opakují, tak je už dosti skeptický a nepříjemný. Pokud mu však nedodáte podklady, kterými podpoříte své tvrzení a dodáte tomu tak uvěřitelnou úroveň. V práci se snaží dodržovat všechny předpisy a zastává ten názor, že kdyby nebylo jeho, tak by se účetnictví už zhroutilo. Walter je sice dobrý provozovatel, ale účty by mu do rukou nesvěřil, protože jeho počítání moc nedůvěřuje. Na své zaměstnance je jinak celkem milý, je zdvořilý a troufl by si říci, že je i celkem oblíbený.
Většinou se snaží držet si chladnou hlavu a řádnou dávku odstupu, ale ne vždy se mu to daří. Když je toho na něj moc, tak se může jednoduše stát, že bouchne. Náležitě se za to potom omluví, protože občas říká věci, které nemyslí tak úplně vážně, ale v afektu mu prostě vypadnou z úst tak nějak samy. Pokud je opravdu naštvaný, tak nechtějte bát kolem. Jindy laskavý hlas se změní v rázný tón, který připomíná běsnění tygra.
Ve své kanceláři musí mít všechno srovnané podle velikosti neb důležitosti, a pokud to tak není, tak je z toho nesvůj. Dost často se mu stává, že když se s někým bav a na stole je něco neupraveného, tak to začne při mluvení upravovat, aby ho to neštvalo. Tohle praktikuje i u sebe doma, kde má všechno své pevné místo. Je však mířený s tím, že když má u sebe děti, tak to tam bude jako po výbuchu atomové bomby.
Dokáže se přetvařovat a skrývat svůj vztek, pokud mluví s někým, od koho se snaží držet si odstup. Snaží se ostatním neotevírat. Takže pokud před vámi buchne? Nebo vyjádří své obavy nebo dokonce strach? Gratuluji, jste blízko k získání klíče do jeho osobního prostoru. Baví se otevřít ostatním, protože ho jakákoli zrada ze strany milovaných srazí až na kolena. Svou bývalou ženu stále miluje, i přes to, co všechno mu provedla. Bránil by ji a pomáhal by jí, ale ona se nenechá. Poštvává proti němu jejich děti a to ho dokáže rozpálit do běla, tak proto chce své andílky, kteří na něm doslova visí a nikdy nechtějí zpátky k mámě, získat do péče. Co se Pokouší se o ně starat, jak nejlépe může. Děcka ho zbožňují, protože si na ně snaží udělat na rozdíl od matky co nejvíce času. Věnuje se jim, bere je na výlety a snaží se je vychovávat tak, jak mu to přijde nejlepší.
Každý má nějaký ten strach. Timothymu se díky zlomovým událostem v životě vytvořily dva zásadní. Má strach ze střelných zbraní. Kdykoli by na něj někdo namířil zbraň, tak by Timmy ztuhnul a nedokázal by pohnout jedinou brvou. Úzkostně a vystrašeně by koukal na člověka před sebou. Problém je ten, že se rozklepe i z pouhé atrapy, která střelnou zbraň připomíná. Takže když na něj půjdete s kuličkovkou? Budete to brát sice za dobrý prank, ale chudák Tim bude v šoku. Sice je to kliďas, ale pokud naznačíte pouze zbraň z prstů, tak bude nesvůj, nervózní a nejspíše na vás vyštěkne, ať si hledíte svého a vypadnete z jeho dohledu, že to vůbec není vtipný. Druhý strach, který není naštěstí tak vážný, je z nožů. Když je drží v ruce on, tak je to v pořádku, ale kdyby měl nůž držet někdo jiný? Od doby, co ho jeho milovaná bodla, těm ostrým věcem ani za mák nevěří.
Co se týče talentu, tak na zpěv předpoklady rozhodně nemá. Ale kytara, bicí a klavír? To už je jiná. Jelikož jeho rodiče měli peněz nazbyt, aby všem dětem dopřáli řádné vzdělání v umění, tak se musel chtě nechtě učit na tyto nástroje. A to ho rodiče chtěli ještě zatáhnout do houslí a bůh ví čeho dalšího… To se naštěstí už zabejčil a odmítnul to. Hudba se stala jeho koníčkem a vášní. Balil na to holky na střední i na vysoké. Bohužel nemá hrdlo na to, aby zpíval. To mu sebrala sestřička, která je teď pop-rockovou hvězdičkou. Výtvarné nadání ho také obešlo obloukem. On je rád, že svým dětem dokázal nakreslit domeček tak, aby to poznaly a neptaly se, co to nakreslil. Poezie? Psaní románů? Rád si je přečte, když má čas, ale aby něco takového napsal? Pokud se nejedná o zprávu z vyúčtování, nebo nějakou žádost, tak je ztracený. Na sporty je také celkem marný.
Když je potřeba a v představení vypadne nějaký hudebník chvíli před vystupováním, tak si vezme noty, převlek, aby ho nikdo nepoznal, a zaskočí. Nechce, aby o tom věděl někdo jiný, krom Waltera, takže na sebe navlékne černé brýle a paruku. Sám neví, proč… Snad si myslí, že by mu to ubralo na autoritě. Ve své kavárně si občas zanotuje s ostatními hudebníky a bez ostychu tam hraje. Cítí se tam mnohem více uvolněně, než ve Slate Vice. Snad tím, že pokud něco pokazí (i v účtařině), tak to padne pouze na jeho hlavu a ne na nikoho jiného.
Timothy není ten typ muže, který by se jen tak hnal do vztahu nebo do sexu na jednu noc. Je to něžný romantik, který sex bere jako důkaz něčeho většího než pouze ukojení touhy a pudů. Za jedno z vyznání lásky. Je to dosti staromódní a musí uznat, že ne vždy se tím řídí. Pokud má perný den, tak se občas zajde podívat na striptýz a je mu o něco lépe. Pokud se horší období protáhne a věci se na jeho ramenech kumulují, tak se uchýlí k prázdnému živočišnému sexu, který je odrazem jeho pocitů. Jsou různé stupně a intenzity. Záleží na tom, jak špatně se cítí. Jednou potřebuje něžný dotek ženy jako útěchu, podruhé zase provazy a občas jeho mysl zastíní i sadistické hrátky, které realizoval snad pouze jednou.


Timothy se narodil do bohaté rodiny jako první vytoužené dítě. Možná proto od něj rodiče očekávali spoustu věcí, které podle nich v dospělosti nedokázal naplnit.
Musel se starat o své mladší sourozence, protože rodiče byli velmi zaneprázdnění. Timovi to nevadilo, protože měl bratra a sestry rád, ale problém byl ten, že se ho ve všem snažili překonat a tím rodičům dokazovali ještě víc, že jejich prvorozený syn není tak skvělý, jak ho chtěli. Odnesl si z té doby spoustu úzkosti a možná proto se hned chytil možnosti studovat daleko od New Yorku, aby byl na kolejích a nemusel být doma. Vracel se pouze na prázdniny. To potom doma poslouchal veškeré úspěchy sourozenců nebo u otce v práci.
Jednou ho doprovázel z práce a nešťastnou náhodou se před nimi objevil nějaký kamarádíček chlapa, kterého táta poslal za mříže a vytáhl na ně zbraň. Vystřelil do vzduchu, aby se je pokusil zastrašit, ale zrovna kolem jelo policejní auto, takže pachatele zneškodnili. Vůbec nic se jim nestalo. U otce to nebylo poprvé, kdy na něj někdo mířil zbraní, ale u Timothyho? Měl z toho ještě pěknou řádku měsíců noční můry, které přetrvaly. Dost ho to vzalo.
Hned po vystudování ekonomky požádal o ruku svou vysokoškolskou lásku Kiru.
Milovali se a svatba byla velkolepá, protože ji platili Timovi rodiče. Byli rádi, že aspoň tohle splnil a oženil se. Doufali, že se brzo dočkají i vnoučat.
Tim s Kirou si zanedlouho pořídili kavárnu, kterou přizpůsobili k obrazu svému. Většinu toho financoval Timothy z peněz, co mu dali rodiče. Novomanželé se proto rozhodli, že to pro jistotu napíší do předmanželské smlouvy, že po případném rozvodu zůstane kavárna ve společném vlastnictví, ale Timothy bude vlastnit většinu podílu. Přitom ještě začal Tim pracovat pro Slate Vice.
Po dvou letech se jim narodilo první dítě – synek, kterého pojmenovali Jim. S Kirou byli velmi šťastní, ale ona se začala více a více orientovat na kariéru a na Jima jí nezbylo moc času. Staral se o něj převážně Tim a dost to své milované vyčítal. Věděl, že pokud budou mít další děti, tak to dopadne stejně jako u nich doma, že na ně nikdo nebude mít čas. Problém (nebo štěstí?) byl ten, že Kira znovu otěhotněla. Tentokrát čekala jednovaječná dvojčata. Holčičky. Tim měl strach, ale byl radostí bez sebe. Láska, která se z jejich vztahu postupně vytrácela, se při jejím těhotenství zase vrátila. Synek se na sestřičky taky těšil.
Porod se ukázal jako dosti problémový. Sarah se narodila po deseti hodinách a Hannah po porodu nedýchala.  Boulderovi už se smiřovali s nejhorším, ale nakonec doktoři nejmladší dcerku rozdýchali a pro Tima to byl další z nejšťastnějších dnů v životě.
Kira zase brzy začala chodit do práce a na rodinu kašlat. Tim toho měl nad hlavu a hádky začaly být na denním pořádku. Kira zrovna vařila a do kuchyně vtrhnul Timothy a začal na ni křičet. Kira měla vyzvednout děti od jeho rodičů a úplně na to zapomněla. Neozvala se a to vážně Tima vytočilo. Kira byla vždycky hodně výbušná a tentokrát to přepískla. Držela v ruce nůž a v afektu svého muže prostě bodla do levého boku. Timothy musel být hospitalizovaný na několik dní. Mohl nechat Kiru klidně zavřít, ale problém byl ten, že i když ona ho už nemilovala, on do ní byl stále blázen. Na příjmu si vymyslel, že ho bodl nějaký lupič, a že kdyby nebylo jeho ženy, už by byl mrtvý. Kira necítila moc výčitek svědomí…
Po dalším roce to Timothy už nevydržel. Potřeboval útěchu. Dotek. Ženskou něhu. Ulehl s náhodnou slečnou, která se na něj přilepila v baru. Byl opilý a nechal se odtáhnout k němu domů, kde ho našla manželka, která se vrátila z cesty o dva dny dříve. Děti mezitím byli u prarodičů. Po téhle aférce jejich manželství skončilo rozvodem. Tim Kiru stále miluje, ale ten vztah ubližoval hlavně jejich dětem. Kira získala děti do péče a Tima to hodně vzalo, takže se zahrabal v práci. Teď se věnuje hodně často práci a snaž se vymyslet způsob, jak děti vídat častěji… nebo jak je rovnou získat do péče.

 
Faceclaim postavy: 
Julian Morris
https://78.media.tumblr.com/2cdad51a90cc5f0451f08b9c0096b2dd/tumblr_npw5lah56M1twwl56o1_500.gifhttps://78.media.tumblr.com/efa17c17dc57edfe690b7aefa76ad786/tumblr_nn0szbcaQ21qh1blro5_r1_500.gif

https://thumbs.gfycat.com/PrestigiousBrilliantAmericantoad-size_restricted.gif

Žádné komentáře:

Okomentovat