obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 4. února 2018

Sčítání obyvatelstva #1

https://painful-desires.blogspot.cz/2018/01/scitani-obyvatelstva-1.html

Leden v New Yorku nebývá něžným přítelem. Více než milostný dotek vedený po tváři si lidé uvědomují hrubou sílu, s níž je mráz štípá do lícních kostí, obláčky páry vznášející se před ústy, jejichž měkkost tuhne každou vteřinou do podoby ledového polibku z pohádek Hanse Christiana Andersena. Kdo může, vsadí na vrstvu oblečení navíc, aby se přeci jen pokusil uchránit před zlem v podobě drkotání zubů, chvějících se prstů a husí kůže pokrývající každou volnou plochu pokožky. Pozůstatky po oslavách příchodu Nového roku jsou nenávratně v tahu a Newyorčani přemýšlí, kdy se jim do ulic vrátí jaro a spolu s ním i lehkost tenkých svetrů.

Za dobu, kdy byl Slate Vice spuštěn, jsme si prožili svoje. Nejeden z vás si určitě vzpomíná na velmi 'milé' a osobité vzkazy, které nám zanechávali někteří hráči z jiných her na našem shout boardu, protože téma, s nímž byla toto RP otevřeno, není tak úplně běžné. Předně se za nic neschovává a nehraje si na morálně výchovné. Rovnou všem pod nos naservíruje, o co tady jde a kolem čeho se může točit většina her (Ač nemusí! Tohle není porno stránka!) Někteří nováčci se tu dlouho neohřáli, jiní se ukázali jako slibní hráči s výdrží a my jsme za každého z vás rádi, ačkoliv nás někdy vážně vysiluje zodpovídat všechny vaše dotazy nebo čekat, co vykoumáte (a kdo ví jestli).

Od spuštění uběhly dva dlouhé měsíce. Proto je čas využít pravomoci a připomenout vám, že nic netrvá věčně - tedy ani vaše přítomnost zde. Vyhlašujeme tedy čistku pod názvem 'Sčítání obyvatelstva #1'. V komentářích pod článkem se zapíšete pod vaším nickem a vypíšete postavy, které chcete/nechcete nechat dle toho, jak vás to tu baví či nikoliv. Rozhodnutí je jen a jen na vás, do toho vám nikdo nemůže (a nesmí) kecat.

Čas tak učinit máte do 4.2.2018 do půlnoci!


I see skies of blue and clouds of white.
The bright blessed day the dark sacred night.
And I think to myself ...
... what a wonderful world.

10 komentářů: