obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

pátek 19. ledna 2018

EVENT: Glamour Fetish Night

http://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/event-glamour-fetish-night.html

Ať už jsi prohnilý hříšník nebo neposkvrněný světec, možná tě následující řádky pobídnou ke zpestření jinak nudné, každodenní šedi trápení života. Za zdmi klubu Slate Vice se totiž sejde společnost, která rozhodně ví, co chce a nebojí si o to říci. Pokud jsi snadno pohoršen a nemáš lehké spaní z erotického napětí ve vzduchu, tak ani nechoď. V opačném případě se můžeš těšit na lechtivé, trochu kruté a trochu vyzývavé vystoupení v rukou našich dam a pánů, kteří umí vládnout pevnou rukou, ale i něžně pohladit. 

Co se ti líbí? Jsou to snad mocné paničky, které v podpatcích a latexu obepínající jejich pevné tělo s bičem v ruce řídí tvůj osud? Nebo naopak poddajné, submisivní panenky poslouchající na slovo a plnící tvé nejtajnější tužby? Máš dost svého života a chceš se účastnit fantazie, ve které jsi pacient, který se zmocní své doktorky? Přijď blíže. Stačí jen nahodit oblek, zahalit se do třpytek a štrasových kamínků, vypsat na pozvánku darovanou částku a zamířit do ulic New Yorku s pevným cílem… Je jenom na tobě, co zde budeš hledat, ale je veliká pravděpodobnost, že to najde.
 
Jako každou zimu, i ve Slate Vice začíná takzvaná společenská sezóna, zahájená pravidelnou a snad jen mírně extravagantní show, při které diváci zadržují na rtech dech a nechávají se prostoupit erotickým jiskřením, slibujícím tu nejlepší podívanou. Každý klient, který pro tento podnik něco znamená, dostal jedinečnou příležitost se připojit a okusit závan vzrušení při každoročním představení. Pozvánka zdobená zlatem, doplněná o ručně vyrobenou masku, se ocitla v kapsách návštěvníků dungeonu, horkem pulzující v očekávání. Funguje a vždy fungovala jako závazek a upomínka provozovatelů, které těší společnost a zájem z řad klientely. Ať už jsi nováček ve světě erotiky nebo ostřílený profesionál, není potřeba se zdráhat. Jen vypiš na zadní stranu částku darovanou na účet podniku, svou vstupenku do ráje, kde Eva smilnila s Adamem a pak se ponoř do žhnoucího světa vzrušení a fantazie, která zde nezná hranic.

Pozor ovšem – je nutností dodržovat atmosféru této společenské události. Pravidlo dresscode je proto neporušitelným – a chceš-li, můžeš zahalit svou tvář. Protože ve Slate Vice je diskrétnost na prvním místě.  

Dresscode pro zaměstnance Slate Vice:
  • Latex
  • Vkusné, eroticky laděné spodní prádlo
  • Extrémní styl (Steampunk)
  • Noční košilky
  • Nic
Večer ladíme do přepychových látek, zlatých šperků, blyštivých doplňků a tónů svůdné, jazzové hudby. Dámy z řad klientely nechť se halí do pokud možno nejluxusnější róby v jejich vlastnictví, nemusí se bát ani rukaviček a výrazných klobouků. Mužům stačí pouze zahalit torzo do klasického společenského obleku, lakované mokasíny jsou podmínkou. Tento večer totiž rozhodně není důvod si cokoliv odepírat, neboť ožijí všechny hedonistické sny v prvním patře nočního klubu; večírek zlaté mládeže dvacátých let dvacátého století. Ikonické koktejly, šampaňské a symboly udávající směr Hollywood na dalších třicet let. 

https://78.media.tumblr.com/ff9c531f73bc71344fbe3a285729d0c8/tumblr_myd8dxlm2L1re6b50o1_500.gif

Program: 

Noc zahájí přehlídka latexových modelů Williama Wilda, která plynule přejde do úvodního tanečního vystoupení lechtivých burlesek, jejichž zlatým hřebem večera budete  tajit dech při sledování nezapomenutelné Martini show v podání Maîtresse Arlette. Jako i křik prořízne tmu, sváže veškeré nezbedy Frau Teufel s jedinečnou (nejen) shibari show, ukazujíc choutky a zákoutí ložnic velmožných podnikatelů. Naše Paní a naši Pánové ze Slate Vice vám ukáží jen ukázku toho, co můžete v klubu zažít na vlastní kůži.

Po představení následuje volná zábava, řízená jen a pouze vámi. Kdo bude toužit po vzrušení, nemusí se bát v doprovodu opustit první podlaží Strip baru, kde se velká Gatsbyho show koná, a s naší podporou ať zamíří do vyšších pater pro trochu té zakázané rozkoše. Toho večera budou veškerá patra zpřístupněna pro vámi dlouho potlačované choutky. Ať už jste tedy milovníkem láskyplného násilí nebo si chcete dopřát pouze orální uspokojení, vaše přání je nám rozkazem, stačí si říct.

https://thumbs.gfycat.com/HalfZealousGraysquirrel-size_restricted.gif

Zůstává na vašem rozhodnutí, zda se účastníte první společenské události v novém roce, či nikoliv - vše je zcela dobrovolné. Vaši přítomnost se zatajeným dechem budeme očekávat od 19. ledna do 31. ledna, kdy celá akce skončí. Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích, ať už  kdesi v New Yorku či ve Slate Vice.
 
Pokud se chcete zúčastnit eventu, přihlašte se, prosím, pod článek v komentářích se svou přezdívkou a jménem postav, která obdržela pozvánku (či se bude účastit jako společnost poskytnutá dungeonem). Klienti, účastnící se akce, odešlou email s částkou darovanou jako vstupné na Glamour Fetish Night. Držte se však rozumného cennového rozpětí, žádné sta tisíce ani miliony nechceme vidět. Na jednoho z vás bude na konci celé akce čekat malá odměna.

Každý ze zúčastněných získá k postavě odznáček za prezentaci na této společenské události, který následně bude připsán do profilu. Pro jistotu mi ale po postu napište na chat.


Předem se domluvte, kdo s kým bude hrát, bude lepší, když se rovnou napárujete. Kdo skončí sám, může požádat mne, Arif nebo Sunny o výpomoc se Systémovými či NPC postavami, které stráví čas po vašem boku, ale nenuťte je, prosím. 

- za Admin team, Ginger B.

3 komentáře:

  1. Ke hře nabízím:
    Ženy:
    Lady Scarlett - zabraná pro Deucalionem
    Lady Jacqueline

    Muži:
    Damien Prescott
    Malcolm Deschain

    V případě zájmu mi napište/označte mě v chatu. Jelikož mám větší výběr postav a práci, tak budu pomalejší, ždík za pochopení :3

    OdpovědětVymazat
  2. I já mohu nabídnout některou ze svých postav, případně mi můžete napsat na chatu a vytáhnu některou ze systémovek (Jmenovitě tam je k dispozici Betricia a Vindict). Z mých stálic je k dispozici:
    Zaměstnanec: Frau Teufel
    Klient: Bruce Ferguson, William Lamond

    Nebojte, nekoušu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa zúčastním s Dariom :)

    OdpovědětVymazat