obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 19. listopadu 2017

Dungeon Slate Vice

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/11/dungeon-slate-vice.html

Cinknutí, drobní motýlci v břiše upozorní na konec cesty výtahem, chladné kovové dveře se otevírají vstříc cestě, za jste sem vážili jistý kus cesty. Prostor před vámi se rozprostírá v elegantním stylu, nic neosobního jako je čekárna u zubaře. Místnosti dominuje rozlehlý temně černý dřevěný stůl se zdobeným logem tvořícím písmena SV - Slate Vice, cíl rozkoše. Měkoučký koberec, tlumící zákazníkovy kroky, vede přímo k mladé, atraktivní ženě, očekávající vás s duchaplným úsměvem na rtech. Nevědomost u ní sotva najdete, je obeznámena s každým stálým klientem a i o ty nové je více než schopna se postarat, aby se cítili v její přítomnosti příjemně a uvolněně. 
Recepce se nezdá býti nijak zvlášť velkolepá jako palác hodnostářů, či obrovská rozlohou - přinejmenším na první pohled. Je zde však několik skrytých dveří, chodeb a výtahů, vedoucích k místům, po nichž zákazníkovo srdce touží. Ostatně tohle místo je pouhým mostem k celému meníčku podniku, kde zaplatíte za svůj požadavek. Platí zde jedno pravidlo - odevzdat mobilní telefon a vlastně veškerou elektroniku. Soukromí především, no ne?
Kdo by se díval pozorněji, zahlédl by několik skrytých dveří. Kam vedou? Ke kancelářím majitelů, jež je příležitostně navštěvují, provozovatelům zahrabaným pod účetnictvím, nebo třeba k lékaři, starajícím se o bezpečí zaměstnanců i klientů. Každá je zařízena dle gusta dotyčného a, snad až na jednu výjimku, působí všechny elegantně, vyvedené do noblesního stylu bohatství ale též minimalismu. 

Nejspíše každý si dokáže takové místo představit. Tohle však potírá myšlenku špinavého místa, kde se po levných děvkách hází drobné víc, než prvotřídně, a k pití dostanete maximálně tak levnou kořalku nebo zvětralé pivo. Prostory prvního patra jsou vrcholem luxusu a personál rozhodně nestojí jen o pár drobných zastrčených za lacině vyhlížející krajkové kalhotky. Samozřejmě obsah je stejný, v tmavém kabátku se zlatými doplňky. Centrem pozornosti je molo uprostřed místnosti, kde oko potěší ženy a dívky předvádějící přímo Broadwayskou show, nic přízemního. Zákazníci si platí za luxusní představení, ne za pár svršků odhozených na zem. Ať už vás zajímá jejich tanec u tyče či vnady, můžete se usadit do pohodlných křesel lemujících molo. Nechybí ani odloučené stolky, soukromé boxy a samozřejmě bar, kde vám obsluha nabídne širokou škálu drinků a zákusků. Krásné dívky je možno vidět i na kruhových platformách v koutech baru. Vše vyprovází příjemná muzika, tmavě fialový samet a stejně zabarvené nasvícení kontrastující černý nábytek.
Polonahé dívky nejsou pro vás? Na tomtéž patře naleznete i druhé dveře, jejichž popis odporuje sousedním. Najdete zde menší kopii vedlejšího baru, avšak s výjimkou toho, že děvčata zde nahrazují muži. Bary jsou oba dokonale odzvučněné, ruch jednoho místa neruší druhé. V obou je také stejné nejen vybavení, ale také pravidlo - sledovat, nesahat.

Ceník:
  • 10 000 $ první návštěva
  •   7 500 $ za každou další návštěvu
  •   5 000 $ soukromé vystoupení

Výtah vám ve druhém patře nabídne uličku rozšiřující na dvě možnosti. Po levé straně dvě řady dveří, po pravé taktéž. Vydáte-li se po bílém koberci doprava, k rezervovaným dveřím, najdete luxusní místnost. Dvoulůžkovou postel potaženou bílým či černým saténem, naproti ní koženou pohovku tmavého odstínu určenou divákovi. Tmavě laděný nábytek nejen kontrastuje s barvou potahů na posteli, ale také obsahuje vše, co budete potřebovat vy, či pár již čekající na vaši maličkost v prostorné loži. Zde můžete přihlížet milostným hrátkám páru náhodného, či vašeho výběru - je jen na Vás, zda si připlatíte za kontrolu nad situací, nebo zda budete tichým pozorovatelem užívajícím si výhledu.
Levé křídlo chodby má za dveřmi podstatně menší potemnělou komůrku zahalenou do zlatých světel. Jediným vybavením kabinky jsou dva úchyty na ruce zhruba v úrovni čela a díra ve zdi, kde se pánové dočkají orální rozkoše.

Ceník:
  • 15 000 $ první návštěva
  • 10 000 $ za každou další návštěvu
  •   5 000 $ za výběr konkrétního jedince
  •   7 500 $ za výběr konkrétního páru

Třetí poschodí nabídne každému větší možnosti než pouze pozorovat a ukájet se myšlenkami. Zde se fyzického doteku nemusíte bát, ba naopak - tyto prostory k němu přímo vybízí. Prostorná místnost čtvercovitého tvaru, jež se rozpíná dvěma křídly podobně jako předchozí patro. Ihned naproti výtahům, v samém středu místnosti, naleznete komplex pohovek a křesel z černé kůže, jakých jste si mohli všimnout o patro výš, ve čtverci ohraničující stůl s občerstvením.
Co se samotných křídel týče, zde můžeme říct, že pokoje jsou připraveny opravdu na vše. Postele potažené ve firemních barvách, nastavitelné osvětlení, koupelny vybaveny vířivkami, kouty i vanami, kvalitní nábytek plný všemožných hraček. Samozřejmě, pokoje nejsou stavěny jen pro dva. Třetí patro je zkrátka a dobře snem, který se každému zdá minimálně jednou za život. Zde se však sny mění na sametovou realitu.

Ceník:
  • 20 000 $ první návštěva
  • 15 000 $ za každou další návštěvu
  •   7 500 $ za výběr konkrétního partnera

Místnost téměř totožná jako předešlé patro, ale nezkušený si může stále připadat jako na novém světě. Bílé stěny nahradila černá barva, tmavou kůži pohovek a obsluhu, nezřídka oděnou v kožených  či latexových kostýmech, halí nazlátlé nasvícení s bílým podtónem. Pokoje jsou zde vybaveny spíše tématicky. Ať už Vás zajímají vnady v těsných kožených kombinézách, záliba ve vysokých podpatcích, nebo snad nevinné nafukovací balónky, jistě najdete pokoj vyhovující vašim potřebám.

Ceník:
  • 25 000 $ první návštěva
  • 20 000 $ za každou další návštěvu
  • 10 000 $ za výběr konkrétního partnera
  • 10 000 $ za možnost výměny rolí [klient se stává dominantním pod dohledem security]

Už při vstupu zákazníka přivítají všemožné animální zvuky linoucí se potemnělou chodbou podobného ladění, jako předešlé patro. Od spokojeného předení až po křik bojující s odhlučněnými stěnami, ostré, svištivé rány bičem a jednotlivé příkazy - tomuto patru není nic cizí. Dungeon je vrcholem kvality, kterou může Slate Vice poskytnout. Splývá zde luxusní pohodlí s prahem bolesti.
Dungeon je rozlehlý komplex chodeb, kde je bez průvodce snadné špatně odbočit, ztratit se a vidět něco, co je jiným zakázané. Za každými dveřmi se nachází jiný svět, firma opravdu dostává svým slibům - za příslušnou každý projde přes práh svých nejdivočejších snů. Privátnost tohoto místa je posvátná, žádné tajemství se nevynese zpoza pečlivě zavřených dveří. Zde se odevzdáváte do rukou profesionálům, kterým bolest není cizí, stejně jako ponižování a manipulace, to vše však s vaším souhlasem. Nezapomeňte na své záchranné heslo!

Ceník:
  • 50 000 $ první návštěva
  • 25 000 $ za každou další návštěvu
  •          0 $ za výběr konkrétního partnera [bonus VIP klientele]
  • 25 000 $ za možnost výměny rolí [klient se stává dominantním pod dohledem jiné dominy a security]

Zaměstnanci dostávají dle spokojenosti klientů 30% - 50% z částky. Pokud jsou extra vyžádáni na recepci, pak jde na jejich účet 2/3 jako bonus. U konkrétního výběru na 5. patře získávají aktéři 5 000 $ na ruku.

Žádné komentáře:

Okomentovat