obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

čtvrtek 30. listopadu 2017

Oliver Alexejev

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/11/oliver-alexejev.html


Nick:
Alci
Jméno a příjmení:
Oliver Alexejev
Věk:
35 let
Orientace:
Heterosexuální
Praktiky:
Vanilla
Sexuální praktiky:
Je velmi romantický a hodně nezkušený po životních zkušenostech i opatrný, takže on se miloval vždy jen z lásky a z praktik ochutnal tak maximálně orální sex a doggie style. 

Povolání/Zařazení: 
Lékař ve Slate Vice, navrch si přivydělává v místní nemocnici
Měsíční výdělek: 22 000 $ z Slate Vice, +- 17 000 $ z nemocnice

Rodina a známí:
  • Rodiče bydlí ve městě a neví kde dělá. Má mladší sestřičku, kterou nadevše miluje. Jeho známí jsou de facto všichni v podniku, protože je místní lékař, ale říct, že je s někým opravdový přítel to se říct neodvažuje, potřebuje hodně času a dobrých zkušeností aby někomu věřil.


Oliver má už 35 let ale mnozí si ho pořád pletou s hochem, což není snadné když je zkušený lékař. Má kulatý roztomilý obličej, kterému vévodí naprosto neskutečně veliké a blankytně modré oči, které vypadají tak nevinně, jak sám Olí de facto je, i když on není panic ani naivka. Je menšího vzrůstu, tělo nemá nijak vypracované má spíš klučičí postavu, takže žádné nabušené svaly, ani pivní bříško. Vlas má většinou rozčepýřené, není pro něj podstatné, aby vypadal jako model, on má svou práci, tak komu záleží na vlasech. Nosí většinou džíny a košili nebo nějaké pohodlné nerdí tričko. V práci nosí bílé kalhoty a košili, na nohou má svoje léty ošoupané pantofle a je tak nejspokojenější. Nepotrpí si na drahé hodinky nebo nějaké luxusní doplňky. Je spíše nenápadný. Jeho smích je pro něj typický, zaprvé má lehce křivé zuby, takže to jen přispívá klučičímu vzhledu, ale i zvuk jeho hlasu je typický. Rád se baví a kdo ho trochu zná, jeho zvonivý vysoký smích pozná už zdaleka. Aby si připadal starší, často si nechá tvář porůst chmýřím, které má do dospělácké bradky ale daleko, a u pusy má oblíbený doutníček.


Oliver, neboli Olí, jak mu říkají ti, co ho znají, protože Oliver je na něj moc dospělácké, je hodný, ono to ani jinak říct nejde. Oliver byl vychovaný jako čestný hodný kluk, muž se staromódními rodiči, není divu, že byl ve škole za toho podivína, blbečka a šprta. Vyrůstal o samotě a ani mu to nevadilo, protože je spíš introvertní samotář, než že by byl rád středem pozornosti. Jeho plachost se projevuje i v tonu hlasu, který je vždy (pokud se nesměje) tišší a rozvážnější. Není zbrklý, vše si rád promyslí a je velmi inteligentní, ne sociálně, ale jeho klasické IQ je vysoké. Neměl tedy problém vystudovat vysokou a stát se lékařem. Je totiž pečlivý a zodpovědný. Miluje svou práci a je pro něj životem. Je i láskyplný ale od doby co jej zradila jeho velká láska, která se provdala za jiného už se věnuje jen své profesní lásce a tak je z něj workoholik pracující od nevidím do nevidím. On ale naprosto zbožňuje vůni desinfekce, šťourání se v vzorcích, sledování mikroskopu a další pro jiné lidi nepochopitelné radosti. Jako člověk i lékař byl vychovaný aby pomáhal lidem a dělá mu to radost, nestěžuje si na přesčasy a vždycky rád podá pomocnou ruku. Ač se to nemusí na první pohled znát, protože neplýtvá slovy, je velmi přátelský a vtipný. Musí se ale uvolnit a být ve společnosti, která mu sedne a které věří, jinak je to spíše ten potichý chlápek v rohu, kterého by si leckdo spletl v baru s voyerem, který rád pozoruje.


Oliver se narodil ve městě New Jersey, ano předměstí new Yorku, vidlákově, nebo městu upjatých paniček, říkejte si mu jak chcete, ani jednou se nespletete, ale jemu to nikdy nevadilo, žil si v domku s bílým plotem, vychovávaný rodiči, kteří byli pečliví, milující a stále jsou. Jsou ale staromódní a to pro něj znamenalo výhody i nevýhody. Učili jej být pokorným galantním a slušným, takže ve škole u učitelů sklízel potlesk, od spolužáků? Posměch. Jak už to chodívá, děti umějí být zlé. Díky jeho povaze ale nebyl rváč, radši si sedl s knihou a četl si, žil ve světě fantazie. Zvláštní jak z dítěte kterým je on se stal lékař, tedy ten, co s lidmi jedná a pomáhá jim. Ale to bychom předbíhali. Po základní škole následovalo gymnázium, díky tomu, že tam už se nacházejí děti trochu inteligenčně selektované, byl sice stále za podivína, ale byl uznávaný třídní podivín, který uměl výpočty i poradit s biologií. Parta byla útěšnější a tak si i Olí vysloužil svoje místo v kolektivu. Celou dobu si samozřejmě jako každý ve třídě myslel a zbožšťoval dívku, která byla kráskou ročníku. Isabela, její vlasy byly jak len, rtíky jako maliny, postava jemná, vílí. Ona byla ale zamilovaná do místního sígra a tak byl Oliver vždycky jen ten kamarád odvedle co jí doučoval algoritmy. Na maturitním večírku se ale vše změnilo. Při tanci se zapovídali, smáli a ona ho políbila. Ten večer spolu začali chodit a jemu se splnil sen. Chodili spolu několik let, byli šťastní, ona studovala na stejné univerzitě ekonomii a on veřejné lékařství. Pár snů, do dne, kdy mu zlomila srdce. Frajírek Josh se jmenoval nejspíš Oliver si to nepamatuje, přijel, sešli se, popovídali u piva a Olivera zavolali na pohotovost, když byl na praxi. Za tři měsíce mu sdělila Isabela, že je těhotná a opouští ho, dítě bylo Joshuy. V tu dobu se Oliverovi zhroutil svět. Tedy, tak on nereaguje, pohroužil se do práce a vyšvihl se na špičku dermatovenerologické větve svého oboru. Pracuje v New Yorku jako vyhlášený kožní lékař a díky svému venerologickému zaměření pracuje pro podnik Slate Vice na Manhattanu. Rodičům o tom neřekl, protože by byli zklamaní a nepochopili by proč to dělá. Tento typ turismu se nikdy nevymýtí, dívky a muži co tam dělají kolikrát nemají na výběr a on to bere jako to nejmenší pomáhat jim být zdravými, nebo jim pomoct pokud již zdraví nejsou, dle něj mají všichni lidé právo na zdraví, ať se živí jak chtějí. Pracuje tedy v New Yorské nemocnici a v podniku má malou ordinaci aby byl diskretní, což je podmínka tohoto podniku.


Faceclaim postavy: 
Elijah Wood

https://i.pinimg.com/originals/f5/65/d3/f565d3a412d067a34ff146447767cff5.gif

Žádné komentáře:

Okomentovat