obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 26. listopadu 2017

Newton Greyson



Nick: 
Newt
Jméno a příjmení: 
Newton Greyson
Věk:
 22
Orientace: 
Bisexuální
Praktiky: 
Dominance, Submisivita

Povolání: 
Občas zajde obsluhovat bar do SV, ale jindy je to bohatý šmejd, co by nikdy nemusel nic dělat, ale přesto se jal studovat právničinu.

Rodina: 
  • Všichni žijí, až na prarodiče, kteří zemřeli přirozenou smrtí. Ti mu odkázali většinu svého majetku, takže kdyby chtěl, nemusel by kdy pracovat. 
  • Má jednu sestru - Mae, a ta pracuje v podniku jako barmanka, je jí 20,5 s rudými vlasy a šedýma očima.


Má tetování na levém rameni v různých smyčkách, trojúhelnících, vlnovkách, atd. se skrývá znak iluminátů. Je vyšší, něco okolo 195 centimetrů, má ostře řezanou tvář, která má přirozené opálení. Barva vlasů je tmavě hnědá, s průměrnou délkou. Oči jsou o něco světlejší, než vlasy. Celkový dojem obličeje je, že Newton vypadá sotva na devatenáct, a nevypadá, že by se to mělo kdy změnit, přestože vousy, když si je někdy nechá narůst, mu přidají maximálně dva roky. Jeho chlouba, a u něj se to vážně dá považovat za chloubu, je při naprosté plnosti dlouhá něco okolo 15 cm.


Newt zná sám se dokonale, ale zároveň skoro vůbec. Většinou se chová tak, jak se mu zrovna hodí. Všeobecně je Newt velice inteligentní mladík, který miluje jak práci na svém vlastním těle, tak vše, co má spojitost s tělem ostatních. Jeho důvěru si lze získat skoro lusknutím prstu, ale nikdy ne úplně. Ke zbytku společnosti, kterou vidí jasně pod sebou, má nejčastěji sarkastické poznámky, či je prostě ignoruje. Aby lidi ze zbylé společnosti začal vnímat, musí na něj udělat dobrý dojem, ne však silou, nebo mocí, ale nějakým důkazem, že dotyčný má alespoň něco v hlavě. Sám sice preferuje jakousi míšeninu mezi svaly a mozkem, ale u ostatních musí vidět alespoň krapet toho myšlení. Jeden z jeho cílů je vystudovat práva, najít si dobrou holku, a možná nějak za patnáct let si i založit rodinu, ale nyní myslí jen na to, aby měl každý večer do kohokoliv vniknout, či aby byl někdo, kdo by ho uspokojil na takové míře, v jakou doufá. Jeho největším strachem je, že by nedovedl uspokojit kohokoliv naproti němu, či by se ani nezvetil pro úkon, který jej čeká. Nejvíce se zajímá, jak už bylo řečeno, o právo, a také o jakýsi zdravý životní styl. Každoranní běh, sem tam nějaká zdravá strava, a třikrát denně ve fitku. Občas mu to ale nevyjde, přesto si z toho hlavu nedělá, jsou i důležitější věci. Například dobré ranní kafe, či po párty Bloody Mary, bez těchto dvou nápojů by se snad už nikdy neobešel, přesto se dají nahradit ničím jiným, než sexem.


Newt se narodil chladného podzimního rána, přesně v 8:00 v místní nemocnici. Jako normální novorozeně měl modré oči, ale ty mu brzo poté zhnědly. Bydlel ve velkém domě, sedm ložnic, šest koupelen, obrovský obývák a o něco menší kuchyň. Zahrada byla středně velká, plná rostlin, jeden velký bazén, vedle něj grill a altán. Pohodové a pohádkové dětství. Když nastoupil do první třídy, zemřel mu první děda. Chvíli to obrečel, ale poté se posunul dál. Dostal se na druhý stupeň se samými Áčky, a ani jedním Béčkem. Čistý premiant, v ten rok jej opustil druhý děda a babička. Druhý ročník na střední potkal naprosto super holku, to poprvé okusil to, co mnoho jeho spolužáků znalo už celý rok. Nadšení z toho, být s někým navenek i uvnitř, a to doslovně. V tu chvíli začaly jeho známky upadat a ze samých Áček se stala Béčka. Nakonec ukončil vztah a pustil se raději do budování svého těla, mozku a kariéry. Po Maturitě se odstěhoval od rodiny do vlastního apartmánu, dva pokoje, jeden od spolužáka, se kterým se chovají spíše trochu jako milenci, než-li jako spolubydlící. Občasný sex není výjimkou, ale na veřejnosti, pouzí spolužáci. O půl roku poté se dostal na Harvard, kde se hned zapojil do několika klubů, které byly k mání. Zažral se do toho, do sebe, a do učení tak moc, že nestíhá ani svůj vlastní život, takže tady tento Dungeon využívá hlavně k uspokojení své mysli i těla, protože se raději co nejvíce vyhýbá sebeuspokojování, které mu už nepřináší tolik, co před 17-tým rokem.


Faceclaim: Tommaso De Benedictis

Žádné komentáře:

Okomentovat