obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

pátek 8. prosince 2017

Jasmine O‘Tool

https://painful-desires.blogspot.cz/2017/12/jasmine-otool.html


Nick:
Alci
Jméno a příjmení:
Jasmine O‘Tool
Věk:
25 let
Orientace:
Heterosexuální
Praktiky: 
Spíše submisivní
Sexuální praktiky:
Je to herdek baba, zkusila toho už hodně, miluje všechny druhy sexu, nebrání se ani hravým pomůckám, co ji neláká je nějaká hra na dominanci nebo submisivitu, nemá ráda bolest až na laškovné plácnutí po zadečku při aktu. Nejoblíbenější poloha je vleže na břiše při průniku zezadu, je tak nejcitlivější, miluje když jí muž uspokojuje ústy a zbožňuje dlouhé hravé hodiny s hračkami, převleky nebo masáží, samotný akt miluje, samozřejmě i rychlíky si ráda dá, ale mnohem víc ji baví si hrát. Jelikož teď nemá partnera, nebrání se ani občasným jednonocovkám, občas i využije zaměstnaneckou slevu a zajde si za kamarády z podniku, protože vědí, co má ráda. Sama by ale nemohla pracovat jako erotická pracovnice. 

Povolání/Zařazení: 
Barmanka v baru v prvním patře; Měsíční příjem: +- 17 300 $

Rodina a známí:
Nemá rodinu ve městě, žije na vlastní pěst, protože odešla z domova v 16 letech, kvůli neshodám, s nikým není v kontaktu. Ani ve městě nezná nikoho, je v podniku zcela nová, vzali ji minulý týden.


Jasmine není extra vysoká ani extra malá, jejích 170 cm je prostě normálka. Přirozeně má kaštanově hnědé vlasy, ale ty na ní moc neuvidíte, ráda se barví a teď má černé nebo rudé období, občas nějakou tu barvičku. Na těle má několik tetování, každé pro ni má určitý význam, protože si je vždycky nechala udělat na památku nějakého životního milníku. Jedno rameno ji sahá až na krk, kde má jizvu, kterou tetování kryje, protože ji přepadli a málem podřezali když se bránila. Tetování na druhé ruce na zápěstí, zase kryje jizvu od žiletky, kterou se oblažila sama když chtěla vše vzdát když byla na dně při koksovém absťáku. Pleť má světlou, krásně hladkou alabastrovou ale jsou na ní znát rýhy způsobené horším obdobím, takže může působit starší než je. Líčení nosí výrazné , především černé linky a rudou rtěnku. Obléká se spíše do rockového stylu, černá, džíny a sem tam řetězy, dlouhé nehty, občas okousané, nabarvené na černo a nebo rudou či jejich kombinace jsou další poznávací znaky.


Jasmine je komplikovaná osoba, její povaha je v jádru velmi hodná a čistá. Ale díky všemu čím si prošla, špatná parta, drogy, obchod s bílým masem, je velmi ovlivněná. Přirozená nedůvěra se dá očekávat. Věří jen a jen sobě a na stejnou osobu spoléhá, stejnou osobu také nenávidí. Nenávidí na sobě jak je slabá, ovlivnitelná a jak posrala svůj poměrně mladej život. Nenávist jí obecně dost provází, její rodiče na ni srali, zbohatlíci podnikatelští, kteří neměli čas a tak ji nechaly se chytit špatný party, ve který našla spřízněný duše a taky fet. Byla mladá naivní a důvěřivá, to je něco co momentálně u ní opravdu nehroz, pokud jí někdo řekne dobrý den, koukne se ven zda není náhodou noc. Nečekejte od ní ale podlé chování, uchovává si odstup , svůj osobní ale jinak působí velmi přátelsky, je zábavná, sarkastická, vtipná a ráda si vezme na starost tu roli chytré barmanky co leští sklenice a naslouchá problémům štamgastů a klientů a pak bodře radí ze svých jistě letitých zkušeností. Ne nebere to na lehkou váhu, naopak, ráda poradí a když nic tak alespoň vyslechne, má dobrý pocit, když někomu pomůže, alespoň trochu jí to vylepší vlastní pohled sama na sebe, protože je závislá na retrospekci jiných aby se mohla vidět v positivním světle. Je ráda za přízeň a milé slovo proto párkrát naletěla kecům boháčů, kteří ji chtěli jen do postele a tak jí nadbíhali. Je k lichotkám náchylná i když je už o mnoho opatrnější. Sama se sebou se smířila ač se ráda moc nemá, ale navenek vystupuje sebevědomě až drze a bodře.


Jasmine se narodila v bohaté rodině, má dva sourozence a je z nich prostřední, což je podle ní nejnezáviděníhodnější role mezi dětmi. Byla opomíjená, nikdy neměla talent na učení, nebyla moudrá ani jedničkářka, od mala jí zajímalo umění a to hlavně kreslení, malování a sochařství. Modelovala vše možné už od mala. Z hlíny z písku i z obyčejné modelíny. Byla kreativní ale byla sama, její sestřička byla miminko když Jasmine už měla chuť si hrát a její bráška naopak byl moc velký na to aby se chtěl zaobírat s malou sestřičkou. Rodiče byli věčně věků v práci a tak Jasmine trávila čas doma s chůvou, byla otázka času kdy dospěje do teenagerského věku a chytí se party. V jejím případě ta parta byla špatná. Všechna klišé co by šla tady najdete, znuděná zbohatlická holčička se chytla zhýralé bandy, chodili pařit na hřbitov, pili víno z petek a začali na marjánce. Tím úměrně snižovala průměr ve škole a prohlubovala propast s rodiči i učiteli. Vše vyústilo v prvním ročníku na střední škole, kdy se zamilovala do jednoho dealera, který ji přesvědčil aby s ním utekla a začali nový život v New Yorku a tak v 16 letech odešla z domu jen s batůžkem. Její drahý byl ale závislý na koksu, díky kterému opravdu neměl peněz nazbyt a jelikož na závislost převedl i Jasmine, začal ji prodávat na ulici. Asi by to pro Jasmine velmi velmi špatně dopadlo, kdyby se její milovaný nepředávkoval a neskončil v ústavu ochrnutý na polovinu těla. Ona zůstala sama a odchytla ji policie sjetou na ulici. Skončila na odvykačce, která byla krutá ale vyšla z ní čistá, poničená, pochroumaná ale čistá. Našla si místo v baru v místním exkluzivním vykřičeném domě a začala nanovo.
   

Faceclaim postavy: 
Bridget Regan


Žádné komentáře:

Okomentovat